www.arcmu.com
Valutor:

Frakt & Retur


internationella sjöfarten sköts av Air International EMS Express Company, inom en vecka tid leveransen brukar. Alla beställningar kommer att vara försäkrade för inköpsvärdet, och kan spåras på EMS hemsida. Alla internationella försändelser skickas via EMS uttrycka främst inom detaljhandeln, medan partihandeln, vänligen kontakta oss, klicka oss feedback nu! Det är därför du kan njuta av gratis frakt och bra rabatt erbjudande här off retailing.Save mer pengar nu njuter riktiga helt ny kvalitet.
Vi är en professionell online återförsäljare och samarbeta med EMS uttrycker långsiktigt, sjöfart ordning och leverans direkt till din door.Please se till att du är hemma när paketen ska anlände.
Alla paket kommer att skickas i en andra rutan!
Efter beställning, vänligen kontrollera din e-postadress här för att få orderbekräftelse, och du kan också spåra din beställning online genom att klicka på Tracking knappen Order "på vår hemsida!
< br> Återgång politik
Vi är fast beslutna att full belåtenhet. Alla beställda varor här är nära till ordet här "vad du ser på vår webbplats är vad du får i sju dagar." Innan du njuter enkelt byte & politik för återvändande, måste du kontakta oss med tillbaka leveransadressen innan du skickar poster tillbaka. Feedback nu! Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick dvs inte slitna, ändras eller tvättas med alla bifogade taggar.
Alla beställda artiklar är rätt objekt du plocka here.we löftet om package.So rätt ordning om återvänder objekt rätt till återbetalning: alla returnerade objekt är föremål för en 15% utsättning avgift. Sändning och bruk av avgifter är inte återbetalningsbara. Inte täcker fraktkostnaden för retur eller byte av rätt ordning paketet, kommer du att ansvara för fraktkostnaderna. Dessutom rekommenderar vi att du lägger till spårning och försäkring för din egen säkerhet, eftersom vi inte kan vara ansvarig för förlorade försändelser.
Alla returnerade varor ska skickas till leveransadressen vi skicka dig efter att du får vår feedback här ! < / a> |
Byten
Vi accepterar utbyte för en annan storlek eller färg inom 30 dagar från dagen för leverans av den ursprungliga ordning. Vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och en av våra medarbetare kommer aiuterà.Feedback nu! Om du vill byta ut objekt till en annan stil, skulle du behöva gå dina objekt för en återbetalning * (som om utträde) och placera en ny order på den stil du föredrar.
Måste kontakta oss innan du skickar poster tillbaka. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick dvs inte slitna, ändras eller tvättas med alla bifogade taggar. Slitna eller smutsiga föremål kommer att återlämnas till pi Ù snart.
Vi inte täcker fraktkostnaden för börser, kommer du att ansvara för returportot samt för frakt och hantering kostnader för frakt de utväxlade objekt så snart som möjligt. Vi rekommenderar att du lägger till spårning och försäkring när du skickar artiklar till oss för din egen säkerhet, eftersom vi inte kan vara ansvarig för förlorade försändelser. Sändning och bruk av avgifter är inte återbetalningsbara.
För Annullering
Avbeställning av en order måste begäras innan beställningen har dispatched.Cause att expediera alla beställningar så fort som möjligt, inom sex till åtta timmar efter beställningen, så vi är inte alltid möjlighet att annullera ett beställning efter att den har släppts. Hoppas du kan förstå i denna nyckel point.Cancellation begär efter att beställningen har skickats kommer att behandlas i enlighet med vår politik för återvändande.
Friendly Obs: Om du inte har fått din 10-siffriga spårningsnummer inom 3 dagar efter du beställer, din e-postserver och kan ses som spam. I detta fall, vänligen kontakta oss
för att få hjälp i "tracking order.